?

Förresten är det någon som vet hur man gör vattenstämpel på bilderna?

update; nu vet jag hur man gör :)


Kommentarer
Postat av: Emma

men snälla lilla sanna ^^ jag har ju förklarat. antingen använder du paint, eller så använder du picasa (som annars är ett bra program om man ska redigera bilderna lite smått, som tex göra de svartvita) :P kan inte johan visa dig?

2009-09-15 @ 20:39:13
URL: http://eehenriksson.blogg.se/
Postat av: Emma

googla "picasa 3" och tryck sedan på den första som kommer fram som heter "picasa 3, gratistjänst från google". där inne trycker du på knappen "hämta picasa 3". det kommer poppa upp en sak och då trycker du spara fil. sedan kommer den väl tänka en liten stund. behåll "filhämtaren" uppe medan den tänker och när den är klar så högerklickar du och väljer "öppna" eller om det står "öppna program". då poppar något annat upp och då väljer du "kör". sedan ska programmet starta en installationsguide. tryck först "jag godkänner", sedan "installera" utan att ändra något. den kommer då att tänka en liten stund till. när den är färdig så tryck "slutför" utan att ändra något.

nu är det färdigt, programmet kommer att ladda in alla bilder du har på datorn så att du kan hitta dem även där inne, så man kan pilla med dem (de ligger fortfarande kvar i den mappen de var i från början bara att de finns i picasa också). när du gjort allt detta så kan jag hjälpa dig lite mer sedan ^^

2009-09-16 @ 11:31:26
URL: http://eehenriksson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback