Har bestämt mig nu..

Ska ta bort bloggen, har varken tid eller intresse längre..

.

Jag kan inte kämpa för två..

En ny blogg..

Nu har jag gjort det. Skaffat en ny blogg alltså. Men den kommer att vara låst pga att det är så privata saker som kommer skrivas där, allt jag känner, tänker och tycker. Den här bloggen kommer jag fortsätta att skriva i om vad vi gör om dagarna osv. Så det blir ingen förändring.
Än så länge har ingen fått lösen till den privata bloggen, men det kommer endast de som står mig nära att få.. om de vill.

Kram

Sena natten..

Just nu har jag en son som vägrar att sova. Han somnade i sin pappas famn, sen så fort han skulle lägga ner honom i spjälsängen så vaknade han och nu ligger han och skrattar åt allt. Skönt att han är på bushumör iallafall, men vi är rätt trötta och skulle gärna vilja sova.. vilket vi inte lär kunna göra än på ett tag.
Igår såg vi iallafall "My bloody valentine" med 3d glasögon. Det var riktigt häftigt faktiskt. Alla filmer borde vara så, blir mycket bättre då.. som om man själv är med i filmen.
Får ta och stänga dörren till sovrummet nu eftersom katten har fått något ryck och flyger runt här inne..

Julkaos

Sitter med en liten grinpelle i knät. Han är så mammig att det enda som duger är att vara hos mig. Han kan absolut inte ligga ner på sängen bredvid mig för då kommer det ett illvrål!
Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugn. Mest pga mitt illamåeende som kommit utav njurstenen. Det känns som om jag ska spy hela tiden, så det är ingen idé att gå ut då.. Pyamasarna sitter alltså fortfarande på och "hallonsaft" med smurfarna spelas i högsta laget.

Snart är det jul och det känns både roligt och tråkigt. Jag skulle helst vilja åka ner och fira jul i Halland med min familj, men Johan vill ju fira med sin. Sen så kommer han och mamma inte så bra överrens.. en lång historia.
Så vi får väl fira här hemma, vi tre.
Var ska ni fira jul? :)

Kram

Tävling

Just nu är jag med och tävlar om en iphone hos foki, och skalet jag valt hos Mrgizmo.se är iPhone 3G 3GS MetallicAura Case rosa, riktigt snygg!


Godisregn

Igår kväll lagade vi mat tillsammans, för en gångs skull :)
Det blev hemmagjorda hamburgare med bröd. Jag tyckte att de blev helt okej, men Johan älskade de. Vi fick till och med steka några till senare på kvällen för att han tyckte om de så mycket.
Han kom fram till mig när jag satt och tittade på "Work for diddy", pussade mig och sa att jag lagade så god mat. Det värmde verkligen! Jag står ju vid spisen varje dag och även om man inte vet om det så uppskattas det, så det är skönt att höra ibland med.




Ikväll när han kommer hem så kommer han ha med sig godis från sitt jobb, mums!
Han jobbar ju på ett lager och när en pall vält, så säljer de sakerna billigt till de som jobbar då de inte kan skicka vidare det. Igår välte en pall med godis! Chokladbitar med rispuffar och små burkar med olika hårda godisar.
5 kronor styck tar de för godiset, så jag hoppas på att han har med sig en tre burkar iallafall :)

Kram!

Måndag

Ligger i sängen och vilar lite med Leo. Vi har precis varit över hos Johans mormor och morfar. Hans kusiner skulle åka hem till Varberg idag så vi skyndade oss över dit så att de fick träffa Leo en snabbis. De har inte sett han sen han var nyfödd.
Han skrattade jättemycket åt Johans moster, tror att han kanske till och med tror att det är hans farmor, haha. De är så lika så det skulle inte vara helt omöjligt att Leo tror att det är samma person.
Efter det gick vi till affären och handlade en färdigrätt och Johan åkte till jobbet. Jag kan inte göra så mycket förutom att ligga i sängen just nu. Illamåendet är fruktansvärt jobbigt. Så fort jag sväljer för mycket saliv så spyr jag :( Så matlagning blir rätt jobbigt nu när jag mår såhär.

Jag har världens grinpelle bredvid mig, så jag får sluta här nu :)
Kram!


Sjukan

I tisdags kväll så fick jag så fruktansvärt ont under revbenet på högra sidan. Det var fjärde gången på en månad jag haft så ont. Varje gång vi varit nere på akuten har de, efter några timmar, gett mig smärtstillande, gett mig en felaktig diagnos och sedan skickat hem mig. Ena gången var det, enligt de, förstoppning. Andra gången var det urinvägsinfektion.
Varje gång så kände jag inom mig att de hade fel. Femte gången jag åkte in så blev jag inlagd på AVA, akutvårdsavdelningen. Jag hade ont under revbenet, feberfrossa och kräktes.
Efter ett ultraljud och en röntgen så säger de till mig att jag har njursten. Jag visste det! Hade sökt på njur och gallsten på internet och alla symptom stämde på mig. Alla i min närhet sa samma sak.
Men sjukvården.. vilken parodi! Usch, vad dåliga de blivit.

I torsdags var jag "tvungen" att komma hem. Jag hade inte sett min lilla prins på så länge så jag orkade inte vara kvar på sjukhuset.. även fast jag egentligen borde varit det för när jag kom hem så mådde jag inte alls bra. Så fort jag stod upp så snurrade allt runt om kring mig och jag mådde hemskt illa.
Det var ju Johans födelsedag med, så ville hem för det med. Han fick en bok om Michael Jackson av mig och Leo. Han blev riktigt glad, så det var ju bra!

Nog om det, nu ska jag busa med min son :)


Nya tag!

Nu har jag velat fram och tillbaka ett tag. Ska jag ta bort bloggen eller inte? Eftersom det känts som om jag inte haft något att skriva om så hade jag funderat på att ta bort den, men nu har jag bestämt mig för att ta nya tag!
Från och med idag kommer det komma minst en uppdatering per dag :)

Kram på er!

AVA

Ja, då var man hemma från AVA, akutvårdsavdelningen. Åkte dit natten till Onsdag då jag hade feberfrossa och så ont under högra revbenet. Har haft jätteont där från och till i över en månad.
Vi har åkt till akuten fyra gånger och blivit hemskickade efter några timmar igen, då de gett mig smärtstillande. De har gissat på förstoppning och urinvägsinfektion.. men vet ni vad det var?
Jo, femte gången jag kom in hade jag ju feberfrossa och tillslut så blev jag inlagt på AVA, där fick jag göra både ultraljud och röntgen. Det visade sig att jag hade njursten.
Jag visste att det var något sånt! Att de inte kunde ha kollat det de andra fyra gångerna jag varit där. Har ju en 4 månaders son att ta hand om, jag kan inte hålla på att ha ont..
En sten hade fastnat i blåsan och de andra var i njuren. Njuren var "ur funktion" som läkaren sa. Så nu har jag fått smärtstillande och antibiotika utskrivet. Och jag lär kunna kissa ut det, så det blir nog bra!

Sanna

Lördag

Sitter själv här i soffan. Leo sover i vår säng och Johan är hos en kompis och spelar fifa10 turnering..
Finns inte ett skit att göra. Får hoppas att älsklingen vaknar snart så jag får busa lite med honom :)
Såg en skitbra dokumentär på femman igår kväll/natt, den handlade om sekter. Satt fastklistrad vid tv:n i hela två timmar och kollade på det. Både Johan och Leo somnade, haha.
Funderar på om man ska slänga på lite 70´s show sålänge och ta någon varm macka till? Ja, vi får se vad det blir.
Nu tyckte jag att jag hörde min lilla prins..

.

Orsaken till att jag funderar på att lägga ner den är att jag inte skriver så ofta ändå. Antingen så har jag annat för mig eller så orkar jag helt enkelt inte. Ibland vet jag inte vad jag ska skriva heller..
Så vi får se hur det blir!

Kram

?

Funderar på att lägga ner bloggen, men är inte säker än.

Torsdag

Bestämde mig för att jag och Leo skulle försöka ta oss ut idag. Det tog ca tre timmar innan vi kommit utanför dörren.
Först hittade jag inte skötväskan, så den fick jag leta efter i 40 minuter. När jag äntligen hittat den så hittade jag inte mina nycklar. Ytterligare 20 minuter tills jag hittade de. Sen på med kläderna på lillen och mig själv. Vad händer då? Jo, katten smiter ut, så då fick jag jaga henne med. Trodde aldrig vi skulle komma iväg.
Snöstorm var det ute med, men vi kämpade oss upp på stan till unga mammor.

Leo verkade tycka att det var roligt att vara där. Vi har inte varit där på några veckor nu. Roligt för mig med att träffa alla mammorna. Blir lätt långtråkigt här hemma.
Ska ta mig i kragen och ladda upp bilderna på Leo när han smakar lite puréer. Men nu ska jag kolla på "mammas pojkar" på tv4 play =)
Någon mer som tittar på det? Vad tycker ni om det?

Kram på er 


Tisdag

Har inte hittat kamera sladden ännu så jag kan lägga över bilderna till datorn, får leta mer sen.
Igår blev det fulkornsspagetti och bolognese till mat, funderar på vad man ska dra ihop för något idag innan min man kommer hem. Kanske hemmagjord pizza? Hm, ja jag vet inte..
Vi såg en jättebra film häromkvällen, "Orphan". Ruskigt bra, precis så som en skräckis ska vara. Både jag och Johan satt som på nålar ibland, mest jag skulle jag tro, haha!

De senaste veckorna har Leo lärt sig så mycket nytt. Han kan nu ta tag i sina fötter, rulla från rygg till mage och sitta i soffan med stöd. Jag är så fruktansvärt stolt över honom!
Sedan har han blivit väldigt mammig med. Han vill helst bli buren av mig hela tiden och gallskriker nästan om jag lägger ner honom.
Ibland när han är riktigt ledsen så låter det som om han säger "mammam", så sött!
Får slita mig härifrån nu och laga lite mat.

Kram så länge

Tillbaka igen..

Vet inte vem "anonym" är som kommenterar hela tiden, men det var ett himla klagande från personen iallafall. "Skriv" fick jag i en kommentar..
Har inte varit så lätt för mig att hinna med skrivandet då jag haft fullt upp med sjukhusbesök och annan stress.
Ligger här i sängen med laptopen och min prins vid sidan om mig. Ska snart gå och börja med maten samt ta fram lite mat till honom. Han har börjat äta smakportioner nu och det är jättekul att se alla hans söta miner när han smakar :)
Den här veckan är det majs och potatispuré, nästa vecka blir det potatis-palsternacka eller morot! Egentligen vill jag inte ge honom de som jag tycker verkar äckliga, haha! Men det måste man ju, han måste ju få smaka på allt och få sin egen uppfattning om vad som är gott och inte, även om jag tycker saker verkar äckliga och tycker "synd" om honom.

Vi var hos läkaren med honom idag pga hans förkylning och feber. De skickade iväg en odling på hans snor samt skickade ett recept till apoteket som vi får hämta ut. Det var något mot hans hosta.
Ska ta mig ut i köket nu. Lägger upp en bild på sötnosen när han åt puré senare, måste föra över bilderna först!

Kram

RSS 2.0