Tävling!

Väntar fortfarande på ny bloggdesign så därför jag inte börjat blogga ännu :)







“Jag är med och tävlar om en Canvastavla hos Cheeky i samarbete med Önskefoto.
Tävlingen pågår till 1 februari”


Gratisbio!

Gratisbio.se .. gör dig rikare ;)





HUR SAMLAR JAG POÄNG?

Här samlar du poäng genom att värva folk + att du får ytterligare 200p när en medlem blir aktiv, dvs. tjänat 100 egna poäng. Du kan läsa gratis reklam, klicka på gratis annonser och utnyttja erbjudanden + rabatter. Ska du tex beställa kläder från Halens, kan du göra det genom gratisbio och få delar av ordersumman tillbaka i poäng. Hur bra är inte det?! Du kan dessutom vara aktiv på sidan (skaffa vänner, skriva i andras gästböcker mm). Sedan finns det spel på sidan där du kan satsa poäng och vinna upp till 10.000p vilket är nästan 4000 kr i presentkort.

FINNS DET TÄVLINGAR?

Gratisbio har massor av tävlingar varje månad. Just nu finns det en tävling där den som skriver det bästa inlägget om gratisbio vinner 500:- att shoppa för på Nelly.

VAR KAN JAG HANDLA FÖR PRESENTKORTEN?
Presentkorttorget, Nelly, Unibet, Biobiljetter samt Greatdays nyaste tillskottet Rikspresentkort (plus många många fler).
Rikspresentkortet är en check som gäller i alla de butikerna, du kan alltså bestämma själv i vilken affär du vill handla för det presentkortet.

Bli medlem nu och samla ihop till egna presentkort!
Klicka här och få 50 p. direkt + 25 p. extra utav mig ;)


Tävling igen!

"Jag är med & tävlar om valfritt
Alfons & Milla plagg från Strössel barnkläder
Muppsan´s blogg, var med du oxå"

Tävling!

”Jag tävlar om en snuttefilt i valfri färg från Elodie Details hos Carolina – var med och tävla du också! Sponsor till detta fina pris är Barnlycka


snart så..

..börjar jag blogga igen :)


Bloggdesign?

Finns det någon som kan ordna min bloggdesign? :)

.

Håller fortfarande på att leta efter någon som kan designa min blogg så det kommer inte vara så mycket bloggande förrän det är löst :)

I`m back!

Nu är jag tillbaka för att börja blogga igen :)
Måste bara hitta någon som kan fixa designen först!

Kram

RSS 2.0