Onsdag kväll

Idag har hela min tid gått åt till en arg och skrikandes bebis. Vet inte vad som hänt, han brukar alltid vara så himla glad. Inte idag, då passade inget. Bara arg arg arg.
Han ligger och sove så sött nu iallafall så det är ju skönt för honom. Tycker så synd om honom, han måste ju få ont i halsen. Ska till bvc imorgon så då får vi fråga vad det kan vara. Kanske är tänder på g?
Nej, just det. Det är tre månaders sprutan imorgon.. usch, tycker inte om att se min son ha ont. Hoppas han inte blir ledsen!

Sanna


Dagens post!

Idag fick vi tre paket i brevlådan. De innehöll en blöja från pampers samt värdekuponger, två tröjor till Leo från Name It och till sist Leos fotobok från Fujifilm :)
Ska lägga ut fler bilder på boken imorgon så ni får se om ni vill!




Min son

Det går verkligen inte att beskriva hur mycket jag älskar min son. Orden räcker inte till!




090929

Fick en fråga om vad jag och Leo gjort idag.
Vid lunch idag så åkte vi och fastställde faderskapet, så nu står det i papprena att J är pappa åt Leo. Efter det åkte vi med "svärmor" och köpte med sibylla mat hem, så gott!
Gjorde inte så värst mycket under dagen, lekte med Leo och tog en massa nya kort på honom, som jag ska lägga upp på bloggen lite senare.
Vid 19 tiden tog iallafall jag och Leo bussen till stan för att möta pappa J. Något jag ångrar lite grann eftersom det var kontrollanter på bussen och jag hade ungdomsrabattkort. Det får man bara åka på tills man är 19, så jag har åkt som ungdom i några månader nu fast jag egentligen inte "får".
Självklart så blev man ju kontrollerad. 540 kr gick det på. Jättekul..speciellt när man är rik också, hm.. Orkar inte tänka mer på det nu för då blir man på så tråkigt humör! Någon mer som hatar kontrollanter?
Har tagit en paus i filmen "The proposal", hittills är den riktigt bra så jag hoppas att det fortsätter så!
Som sagt, lägger upp bilderna på Leo här lite senare. Ska också visa vilka fina tröjor han fått :)

Kram!

Världens jobbigaste..

Vår katt, Rosita.. ja fråga inte varför hon heter det, haha!
Iallafall, hon är extremt jobbig just nu. Hon har börjat kissa på skötbordet och vår smutstvätt som ibland hamnar på toalettgolvet. Hon far runt här hemma som en idiot och studsar på väggarna.
Men även fast katten är extremt jobbig just nu, så tycker jag om henne. Ser det inte mysigt ut? :)


Dance Flick

Haha! Den här måste man ju bara se sen! "The wayans brothers" är bara för bra! Filmer de gjort innan som jag tyckt varit sjukt roliga är bland annat "White chicks" och "Little man" :)


Chock..

Idag har jag och Leo haft en mysdag här hemma. Tittat på en riktig tjejfilm, "Sydney White", busat och gosat.
Filmen är en riktig sannafilm! Tycker den är jättebra. Tycker Amanda Bynes är en bra skådespelare. Lite halgalen och rolig.
Måste bara berätta lite om igår då jag skulle äta en glass, Sandwich. Då fick jag en liten chock eftersom det bara var ett chokladkex på den. Så då skrev jag till GB om det och ska nu få en glasscheck på 50 kr. Så då blev man ju glad :)


Kläder från morfar

Det här fick Leo av morfar igår! Fast bodyn är blå och röd :)




Anna Anka

Hahaha, säger jag bara! Jag gillar henne verkligem inte, men vad rolig hon kan vara. Hennes skratt och flummiga personlighet smittar av sig så man sitter ju och skrattar genom hela klippet. Så trots att hon tycker som hon gör om en del saker så tycker jag faktiskt att hon var lite rolig här.
Ni måste ju bara lyssna på skämtet hon drar vid 2.30 på klippet. Haha, tyckte det var skitroligt :)


Så spenderades vår helg..

Äntligen fick jag lite tid att skriva av mig här.
Lördag eftermiddag spenderades med Clara. Vi möttes på stan för att sedan gå hem till henne. Fick träffa hennes föräldrar och bror. Var ungefär 10 år sedan jag träffade de så det var roligt. Hennes mamma stod och gullade lite med Leo innan de skulle åka iväg en sväng.
Sedan satte vi oss ned, pratade, gullade med Leo och kollade på "mamma mia". Efter en stund kom hennes bror och hans kompis hem från affären och bakade kladdkaka till oss. Den blev helt okej faktiskt, haha. Inte så kladdig, men den var god :) Ingen åt upp det vi tagit åt oss, haha stackars honom.
De ville ju såklart också titta och gulla lite med Leo. Finns nog ingen som inte vill när man träffar honom, haha. Han har ju så goa kinder!
Var iallafall jättekul att träffa Clara. Kommer sakna henne i fyra månader då hon åker som aupair till Italien. Hon ska passa ett par tvillingpojkar på 3 år, haha lycka till Clara ;) Hoppas du får det riktigt roligt!
Sen när hon kommer hem så ska hon vara gratis barnflicka åt Leo sa hon, haha.

Idag var jag och Leo iväg med morfar (min pappa) och handlade lite kläder till prinsen. Han fick en overall och en body. Han kom också förbi med leksaker åt Leo igår. Verkligen jättesnällt! Det uppskattas så mycket.
Tänkte lägga in en bild på allt han fick imorgon eftersom kamerasladden är på rymmen som vanligt. Lyckas alltid slarva bort den och min borste.. förstår inte varför just de två alltid ska vara borta. Kanske för att jag använder de mest? Haha!
Ska krypa till kojsen nu och titta på "ensam mamma söker". Godnatt!

Förresten! Vet ni vad jag gjorde innan ikväll? Jag råkade på något sätt fastna med nageln så den revs upp skitlångt. Så nu har jag ett plåster på fingret för att den inte ska rivas av helt för det gör för jäkla ont :(

Så trött!

Jag är så fruktansvärt trött nu. Berättar om dagen imorgon istället. Slänger in en bild på Leo sålänge!


Svar på kommentar

Anonym:
När du fick veta att du väntade Leo och skulle säga det till Johan blev han glad då och sa JA?

Jag fick vänta att jag väntade Leo den 13 oktober förra året (2008).
Johan blev jätteglad! Vi hade slutat använda preventivmedel för att vi ville ha barn. Men det kom också som en chock för oss båda att det gick så fort. Bara efter ungefär tre veckor då vi slutat använda det så blev jag gravid.
Så han blev chockad men glad :)

Sanna

 


Godmorgon!

Sitter här på sängkanten och knappar lite på datorn. Leo ligger bakom mig, sprattlar med benen och jollrar. Vänder mig om då och då så han får lite uppmärksamhet. Han fick bara ligga där en snabbis nu för vi ska snart göra oss iordning och möta Clara på stan!
Hon åker till Italien nästa vecka som aupair. Vi kommer sakna henne :(
Återkommer senare idag med en video på Leos "första ord", haha det låter som om han säger en sak på videon.

Kram sålänge!

Nya nappar

Leos nya nappar. Tyckte de var ursöta!


Bajskaos

Pust, stånk och stön! Är helt slut efter en heldag ute.
Först åkte vi och storhandlade vid 14-tiden, jag och "svärmor", haha! J åkte med och hoppade av vid sitt jobb.
Så knallade vi in och skulle börja handla, men gissa vad som händer då? Jo, Leo bajsar. Känner bara hur det smattrar till på min arm då jag bär honom.
Det var bara att gå och byta på honom. Men såklart hade jag inte blöjor och sånt med mig då jag tänkte att vi säkert skulle hinna handla iallafall, han hade faktiskt bajsat hemma innan vi åkte.
Så jag drog upp en blöja ur paketet vi skulle handla och tog med mig honom till toaletten. Självklart hade de inget skötbord, utan jag fick lägga honom på filten på golvet.
Inte nog med det..han hade bajsat ända upp på ryggen, kul! Men men så är det att ha barn :)
Tur att jag hade med en extra body i bilen!

Tog en tripp direkt till stan sen efter att jag packat in alla varor i kyl och frys. Det som ska in i skafferiet fick faktiskt vänta.
Hittade jättefina kläder till Leo!


Leos vagn

Det var någon som undrade vad vi hade för vagn till Leo. Vi har en Brio kombi, här kommer tre bilder på den :)








Video

Den här videon har Leos pappa gjort :)


Någon som vet hur man gör?

Kan någon hjälpa mig och förklara hur man lägger upp en video på bloggen? Har en jättegullig på Leo som jag skulle lägga upp nyss, men vet inte hur man gör :(

Sanna


Bjuder på en bild

Bjuder på en bild när Leo var pytte pytte :)


00.21

Leo ligger och sover för natten nu för en bra stund sedan. J sitter vid tv:n och tittar på hockey, HV71-Djurgården. Han håller ju såklart på Djurgården och kan bli riktigt sur om de förlorar. Jag själv är ju inte speciellt sportintresserad så jag förstår inte det där med att bli sur om ens lag förlorar.
Visst, spelar Sveriges landslag så tittar jag självklart. Fast om det är fotboll, hockey är det tråkigaste jag vet.
Imorgon trillar pengarna in på kontot, eller ja nu faktiskt. Så då blir det storhandling, så skönt att fylla på alla skåp här hemma! Ska nog även ta med Leo på en tripp till stan och hitta lite kläder åt honom nu när han byter storlek från 56 till 62.
Kan inte ni tycka till om vad jag ska skriva om här i bloggen. Vad är roligt att läsa och vad är tråkigt? När jag började med bloggen så var det mest för att få skriva av mig, men nu när jag ser att folk läser så vill jag ju att det ska vara lite roligt att läsa iallafall :)
Nu bankade han i bordet ute i vardagsrummet så det gick nog inte så bra, haha.

Kram på er!


Svar på en kommentar;

Hej Tycker du att det har varit jobbigt någon gång att ha barn?
Då menar jag kanske att man vill göra något på kvällar med vännerna eller på nätterna när man vill sova? Sitter Johan alltid hemma eller han e ute och festar? Mvh Matilda


Hej! Jo, det är klart att det är jobbigt ibland. Jag är en väldigt morgontrött människa till exempel, så det kan bli lite jobbigt. Men allt annat med Leo väger över det. Han ger en så mycket glädje och kärlek att jag gärna har det lite jobbigt ibland :)
Och det med vännerna har jag inte så stort problem med då de bor ca 43 mil härifrån, så det är ju aldrig så att de sticker ut och festar, sen sitter man själv här hemma med barn. För jag hade ändå inte kunnat hänga på när jag bor såhär långt ifrån. Men saknar de, det gör jag verkligen!
Johan är hemma för det mesta efter jobbet, då han har så dumma jobbtider. Han brukar gå över till några kompisar för att spela tv-spel och dricka öl, men krogen har han inte varit på sen i januari tror jag :)


Fortsätt gärna fråga, tycker det är roligt att svara på frågor. Hoppas ni blir nöjda med era svar bara!


Bilder

Kände för att lägga in lite bilder på min prins;


Rockmulla, what?!

Skrev en kommentar i en väns blogg nyss och då skulle man skriva i en sorts kod för att kommentaren skulle skickas iväg. Vet ni vad ordet var? Rockmulla.
Vad är det för något? Haha! Jag har aldrig hört något så fult ord. Där fick jag mig ett gott skratt iallafall.
Det kanske är en sån här? ^^

 


Busig i badet

Passade på att bada Leo för en stund sedan och oj vad han sprattlade med benen och plaskade i vattnet. Han älskar verkligen att bada.
Gladfisen är lika glad som vanligt;


Bodysen

Det här är en av bodysarna jag köpte till Leo för några dagar sedan, lite rolig tycker jag :)


Morgonmys.

Har precis badat lillkillen. Passade på att ta massor med kort när han låg och värmde sig i handduken. Blev jättefina bilder! Ska ta och lägga ut några sen.
Jag har fått en jätteglad bebis som väldigt sällan är ledsen eller arg. Det är jätteroligt såklart.
Vi ska snart ta en sväng till affären och köpa nan till honom, tog det sista och gjorde mat till honom nyss så det är lite halvpanik. Eller ja, jag har ungefär fyra timmar på mig att köpa det, men bättre att fixa det i tid.
Nu luktar det inte så gott här, tror att Leo har bajsat, haha. Får gå och byta bajsblöjan!
Förresten, vilka är ni som läser? Vore roligt att veta om det är några, eller om jag bara skriver lite för mig själv, haha!

Kram

12 veckor

Leo har blivit så duktig. Han kan ligga på mage och hålla upp huvudet hur länge som helst. Brukar inte låta honom ligga så för länge iallafall eftersom det blir jobbigt för honom. Jag blir så stolt över hans framsteg!
Förresten så blir han 12 veckor idag, stora killen.
På kortet så har han på sig kläderna jag köpte häromdagen som jag skulle lagt in bild på.



Jag vattenstämplar mina kort så det är ingen idé att försöka sno de. Gör någon det kommer detta att anmälas. På det här kortet är den i ansiktet på prinsen :)


Onsdag

Vad trött jag är! Ska snart ta en dusch och sen knalla upp till affären och köpa toapapper. Håller på och få Leo att somna först genom att gunga lite på babysittern.
Har skickat efter en fotobok till honom så jag längtar som en idiot tills den kommer!
På fredag kommer pengarna och då ska vi storhandla samt köpa lite kläder till Leo. Får se hur mycket pengar det blir den här månaden först.
Det som jag inte ville skriva ut på bloggen igår var att vi hade det lite trassligt här hemma, men det är löst för det mesta nu.
Nästa helg ska vi kanske ordna barnvakt och gå ut vi två. Blir nog hem till Johans kompisar då, ska bli spännande då jag faktiskt inte träffat just de kompisarna ännu.
Nu har han somnat så då ska jag duscha.

Kram

En extrahand i julklapp?

Minst sagt. Det har varit en riktigt konstig dag här hemma. Vill inte berätta det här på bloggen riktigt än, men det var riktigt tråkigt och nu vet jag inte alls vad som kommer att hända.

Måste ladda upp bilderna med kläderna jag köpte till Leo häromdagen, en av bodysarna var riktigt rolig tycker jag.
Vad han har börjat röra på sig när man byter blöja, han ska minsann snurra runt från rygg till mage. Men icke att han får det när man byter bajsblöja, haha! Sen så har han börjat med att ta ner händerna där med så han får ju bajs på händerna om man inte håller i de. För att byta blöja på Leo måste man alltså ha tre händer. En som håller i fötter, en som håller i händer och en som torkar rent. Skulle vara bra med en extrahand då, kanske ska önska mig det i julklapp?
Ska återgå till min prins så han inte känner sig ensam!

Kramkram

Tisdag

Lillprinsen har precis ätit lite och sitter nu i bilstolen och sprattlar med benen. Han brukar få sitta där ibland då han sitter riktigt bra i den. Men inte långa stunder såklart då det inte är bäst för hans rygg kanske. Så nu är han på toppenhumör, sitter och sprattlar med benen och jollrar.
Min moster kom förbi med ett bärsele häromdagen och han älskar det. Hänger med mig överallt, precis så som han vill ha det. Han vill alltid vara nära och då är det ju självklart att han ska få vara det.
Någon som tittar på "svenska hollywoodfruar"? Säger bara usch för Anna Anka, hon verkar inte vara någon vidare bra mamma, av det vi får se på tv iallafall, men det kanske bara är en sida som tv visar, vad vet jag?
Nu tycker Leo det börjar bli tråkigt så får återkomma senare, med bland annat bild på kläderna han fick häromdagen!

Kram


USÖ

Precis hemkommen efter en heldag på akuten.
Allt började med att jag fick så fruktansvärt ont i magen, det kändes som om någon vred om en kniv i mig. Smsade till J att han skulle komma hem så vi kunde ringa till sjukvårdsupplysningen, hade så ont att jag bara låg på golvet i fosterställning och grät.
Med min tur så hann ju Leo vakna innan J kom hem och blev ju ledsen han med, så vå båda låg och var ledsna i sängen.
Tillslut kom han hem och vi gjorde oss iordning för att åka till USÖ - akuten som vi blivit skickade till.
När vi kom dit så tog de en massa tester osv. Bland annat en gyn undersökning samt en bukundersökning.
Båda två var väldigt obehagliga, men gynundersökningen har jag varit med om två gånger innan. Den andra var ny för mig dock. Och riktigt obehaglig.. om inte alla vet vad de gör då så för de in fingrar i arslet på en, haha.

Kände mig riktigt utelämnad där kan jag säga. En kille i J´s ålder som gjorde det.. pinsamt eller vad. Trodde jag skulle börja gråta för att det blev en sån utelämnad situation. Men det var en bra läkare så man kände sig ju trygg iallafall. Fick senare reda på att det kan vara en urinvägsinfektion, som då "letat" sig uppåt. Får jag feber ikväll så ska jag åka in igen.
Skönt att vara hemma!


En liten paus

Tar en liten paus i städandet. Har inte hunnit med så mycket på 1,5 timme, endast rensat bland Leos kläder. Lagt sånt som jag vill spara i en låda, sen sånt han inte kan ha och som jag inte vill spara i en påse. Två påsar med sånt vi bara lånat. Resten har jag lagt i tvätten eller vikt och lagt i byrålådan.
Är helt slut!
Jo, det som gjorde mig sur förut var att J hade ätit upp alla mina glassar. Och jag som har så ont i halsen och hostar behöver ju de. Såklart så har vi ju inte pengar att handla mer glass eftersom vi handlat kläder till Leo, fyllt på kylen lite och sen ska vi ha till busskort. Så sånt kan verkligen få mig att tappa humöret!
Måste ringa tre samtal imorgon. Först till socialen om att vi ska komma dit och skriva på att J är pappa till Leo, har missat en tid för det. Sen ska jag ringa till kyrkan och boka dop, samt till bvc och boka tid.
Ska fixa vidare här hemma nu!

Kram

Godmorgon!

Ja, jag har faktiskt precis gått upp. Riktigt sent, jag vet, men jag är helt förstörd. Känns som om jag varit ute och festat riktigt hårt, vilket jag inte har. Johan har tagit hand om Leo hela morgonen så det var jätteskönt!
Idag väntar storstädning här hemma. Tvätta, dammsuga, diska, städa toaletten osv. Inte alls kul, men välbehövligt.
Så jag tänkte skriva här lite senare idag om en sak som gjorde mig så fruktansvärt sur när jag vaknade!

Sanna

Inför sorleksbyte

Till Leo nu när han byter storlek till 62;


Överlycklig

Vad jag älskar tv3! Såg precis att det hade play tv på deras hemsida. Jag tyckte det var så jäkla tråkigt att jag missat "svenska hollywood fruar" och "ensam mamma söker", men nu kan jag se de på datorn.
Tro inte att någon kan gissa fel över vad jag ska spendera min kväll/natt med, förutom att ta hand om min son då.
Tack tv3!

Svar:

e du singel? vore mysigt o ses=). puss o kram från Thorleif aborregran

Svar: Haha, jadu Thorleif Aborregran. Jag vet att det är du, pappa J, som töntar dig. Haha :)


Fågelskit på stan

Igår åkte jag och Leo upp på stan för att träffa Clara, en gammal barndomsvän till mig. Vi gick och fikade på Java, men jag tog bara en cola då jag var så fruktansvärt törstig och inte sugen på något speciellt.
Hon satt och gullade med Leo i sitt knä medan vi pratade om det mesta runt Leo, graviditeten och förlossningen. Var säkert ett halvår sen vi sågs sist så det var riktigt kul!
Får se om vi kanske ska gå och se "allt för min syster" som börjar på bio om ca en vecka. Den får man bara inte missa!
Efter att vi träffat Clara gick vi på stan, jag och Leo, för att handla lite kläder till honom medan vi inväntade att pappa J skulle komma med bussen från jobbet.
Jag hittade två fina bodys och ett par tights åt Leo. Slänger in en bild på de senare idag eftersom jag har lite brottom just nu. Vi ska snart iväg och träffa morfar (min pappa).
Måste bara hinna berätta en sak som hände igår då J precis hade klivit av bussen och satt sig bredvid mig på bänken, där jag suttit och matat Leo precis. Då iallafall, så känner jag bara hur något smäller till på axeln..
Det var en fiskmås som bajsat på mig! Usch, så vidrigt det kan bli. Hatar de där fåglarna, haha.
Som tur blev det bara ett litet stänk!

Kram på er!

Fuji film fotobok.

Sedan Leo föddes så har vi tagit massor av foton på honom. Det är alltså flera hundra kort som ligger på datorn.
En sak som skulle göra mig så fruktansvärt ledsen var om det hände något med datorn så att alla kort försvann. Då skulle alla Leos första veckor på foto försvinna. Därför vill jag göra en fotobok!
Något som Fuji film erbjuder alla oss bloggare just nu. Gå in på deras hemsida ni också så kan du också få en fotobok!

http://www.fujidirekt.se/blogga/


 


(bild; fujifilm.se)


Babymassage

Här har vi babymassage på UMP. Jag sitter i mitten med Leo (jag har helsvarta kläder)


Slöinge, nästa!

Sitter och knappar lite på datorn, men prinsen i mitt knä. Han skulle minsann inte ligga på någon filt bredvid inte, för då kom det ett illvrål! Sitta i mammas knä är bäst.
Funderar på vad vi ska göra av dagen som börjar dra sig mot kvällen. Vill hinna göra något innan det är onödigt att ta av sig våra pyamasar. Gårdagen spenderades endast i pyamasmys så idag får vi hitta på någonting tycker jag.
Ska nog försöka traska ner till apoteket och köpa alvedon till Leo, så vi har hemma ifall han får feber igen. Min snälla mamma satte in pengar så jag kunde köpa det, så det är väl bara att sätta igång och traska ner snart.
Får barnbidraget imorgon och sista pengarna gick åt till ersättning. Tur att man har en sån snäll mamma då ;)
Någon som har ett bra filmtips till min och J´s myskväll?

Kram

Kvällsmys

Båda mina älsklingar sover just nu. Började kolla på "Year one" för en stund sedan, men jag stängde nyss av då båda somnade till filmen. Känns lite ensamt att kolla själv så vi får titta klart imorgon.
Leo har börjat hosta, stackarn! Får hoppas att han inte blir mer sjuk igen, jag som trodde att det var över nu. Sedan äter han så dåligt med. Det går jättemånga timmar mellan måltiderna och när han väl äter så får han inte i sig mer än 80 ml, av de 150 ml han brukar äta. Kanske inte är så lätt att äta om han hostar och förmodligen då har ont i halsen.
Vi får se om det blir bättre annars får jag ringa och prata med någon på bvc. Jag vill ju att han ska må bra, lilla älsklingen.
Nu blir det sängen för mig. Godnatt!

Sanna


På bättringsvägen

Både jag och Leo är nästan helt friska nu, det är bara pappa J som fortfarande är genomförkyld. Trots det så ska han tillbaka till jobbet imorgon så jag och prinsen blir ensamma hemma igen. Hade tänkt att vi skulle till UMP då, men jag vill inte riskera att smitta någon ifall vi fortfarande bär på lite förkylning. Själv hade jag inte blivit så glad om någon kommit dit och varit lite halvsjuk. Det är så onödigt att smitta de små!
Längtar tills barnbidraget kommer på fredag för då ska jag handla lite söta kläder till Leo. Jag älskar verkligen att handla bebiskläder. Det är lite synd att vi inte haft den bästa ekonomin hittills, men det blir snart bättre och då ska det shoppas till lillen!
Ikväll är det idol igen. Älskar när det är auditions, men tycker att det är mindre kul när tävlingen sätter igång på riktigt och man får rösta.. då kollar jag knappt på det längre. Någon mer som gör samma sak? Eller följer ni idol till slutet?

Sanna

Mätt och belåten

Precis lagat och ätit pasta med bolognese. Det var riktigt gott! Något som var mindre gott däremot var en godiskola som jag åt nyss, usch de var verkligen inte goda.
På fredag får vi pengar och då ska jag shoppa till prinsen! Han behöver lite kläder, ersättning och nya nappar. Han har bytt favoritnapp från silikon till latex. Så eftersom vi bara har två i latex, varav den ena är försvunnen så är det nästan lite panik efter fler nappar.
Måste bara säga igen att gud vad jag älskar mitt barn! Det pirrar i magen och i hjärtat när jag tänker på att jag har han.
Sitter jag vid datorn i ungefär en halvtimma och han sitter inne i vardagsrummet med sin pappa så måste jag gå dit och pussa på honom för, tro eller ej, jag saknar honom. Jag kommer säkert bli en sån där jobbig och pinsam mamma när han blir äldre. En som pussas, kramas och säger "jag älskar dig" hela tiden :)
Måste faktiskt gå och gulla lite med honom nu.

Kram på er!

?

Förresten är det någon som vet hur man gör vattenstämpel på bilderna?

update; nu vet jag hur man gör :)


Kärleken är underbar

Finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag älskar min son. Han är det bästa som hänt mig och är det finaste jag har. Skulle inte vilja leva en dag utan honom.





Tänker tillägga att det är fullt förbjudet att "sno" mina bilder,
är det någon som gör det så kommer det att anmälas, så ni vet!


Så stolt!

Min prins har lärt sig en ny sak! Nu kan han hålla i en leksak och bita eller suga på den. Blir så glad när han lär sig nya saker! Ska smita iväg och blanda lite ersättning innan han får ett utbrott på mig..

Kram






Sovmorgon.

Nu har jag och lillprinsen stigit upp. En aning sent, jag vet. Men när man är sjuka så får man faktiskt sova ut ordentligt och gå i pyamas hela dagarna, tycker jag iallafall!
J vaknade imorse av att han mådde jätteilla, sen sprang han till toaletten och kräktes. Han har väl fått svininfluensan nu också, haha! Undra om man ska vaccinera sig mot den eller inte. Jag skiter nog i det, men tänkte på Leo..
Aja, han gick över till sin mamma runt lunch för att hålla koll på sin lillebror då hon skulle åka iväg och fixa något. Det betyder att jag och lillen är helt ensamma hemma och har hela sängen för oss själva! Leo ligger och pratar och jollrar så sött. Nyvaken och nymatad, finns det något bättre? Just det jag måste byta hans blöja och ge han D-dropparna med, sen så.. då är allt perfekt :)

Kram sålänge!


Sjuklingar.

Då var vi sjuka alla tre. J är superförkyld, Leo har lite feber och jag är smått förkyld jag med. Det blir inte bättre av att det är svinkallt här hemma heller. Måste ringa bovärden imorgon och klaga en del. De måste komma och täta både dörr och fönster då det blåser in kalluft, vilket jag tror har att göra med att vi blivit sjuka..
På nätterna är det som värst. Alla tre får ligga påklädda med de varmaste kläderna och femhundra filtar, nej jag överdriver inte :P
Började titta på en film förut som heter "I taket lyser stjärnorna", den var faktiskt riktigt bra! Ett litet avbrott i alla komedier och serier man glor på nästan dygnet runt.
Ska gå ut i köket en sväng och blanda iordning ersättning till lillen så det räcker hela natten och morgonen, är så segt att stå med det mitt i natten. Det slutar bara med att det ligger pulver över hela golvet och bänken, haha!

Sanna

Söndagskväll

Både jag och J är förkylda här hemma. Tror att även lillplutten kan ha åkt på det då han är riktigt grinig, ingenting har varit bra idag. Efter att ha kämpat med att försöka få han att sova i någon timma så slumrade han äntligen till. Måste vara skönt för honom att sova när han inte är på topp!
J är borta hos några kompisar och spelar Nhl 10 som han längtat så efter att få spela. Själv tycker jag att det verkar skittråkigt, men jag ska faktiskt möta honom i det någon dag ;)
Snart ska jag sätta igång och laga spagetti och köttfärssås, ska bara smsa hem min man så att han får varm mat han med.
Imorgon är det UMP igen (unga mammor och pappor), men vi kommer nog tyvärr inte att åka dit då vi är sjuka. Jag som skulle måla och göra klart en sak vi fixat där..

Kram Sanna

 


Då var det äntligen dags..

Kan äntligen börja skriva i min nya blogg nu. Jag vet inte om ni läst min förra blogg något så jag kan berätta lite om mig och mitt liv.
Mitt namn är då Sanna och jag bor i Örebro tillsammans med min pojkvän Johan och vår son Leo. Jag och Johan har varit tillsammans i ett år och tre månader, varav förlovade i ett år.
Just nu så är jag mammaledig och spenderar mina dagar med Leo. Mycket av vår tid här hemma spenderas med tittandes av barnprogramm i pyamas och mys i soffan. Brukar försöka ta mig ut en liten stund om dagen med så han får lite friskluft.
På Måndagar och Torsdagar brukar vi ta bussen ner till "unga mammor och pappor", där vi träffar andra mammor och bebisar.
Om det är någonting ni undrar så är det bara att fråga!

Kram sålänge :)


RSS 2.0